Dámy, zpozorněte. Ať už jste letos výbavu na léto v podobě sandálků podcenily, nebo váš botník naopak novými kousky přímo hýřil. V obou případech vám totiž konec léta může přinést dvojnásobnou radost. Jednak z nových bot, jednak z ušetřených penízků za nový pár. Během tohoto období si lze ulovit některé zapomenuté kousky obuvi, které by rozhodně neměly zůstat bez povšimnutí.

Parné léto přece můžete s přehledem čekat každý rok. A na to příští můžete být s přehledem připraveny.

Odkud se berou ty nejpohodlnější sandály

Najít pohodlné boty na léto dá někdy zabrat. Počasí je při přechodu z jara do léta nevyzpytatelné, a tak často skočíme po obuvi, která nás na první pohled vlastně až tolik neoslnila. A co teprve po obutí. Jenže horké dny jsou za rohem a času není nazbyt, že? Jestli se v tom alespoň trochu poznáváte, nákupy takřka s ročním předstihem v atraktivních výprodejích mohou být cestou přesně pro vás!

Na Rieker-eshop.cz najdete jen tu nejpříjemnější obuv, kterou si vaše nohy zamilují. Měkký materiál, ještě pohodlnější došlap a k tomu všemu unikátní technologie. I dámské sandále mohou přinést ten největší komfort.

Na sport, na večeři, ale hlavně pro radost

Víte, že dámské sportovní sandály i trekové sandály už dnes prostupují i do běžného nošení? Tento zdánlivě nevkusný model zažívá u značek jako právě Rieker neskutečné obrození. K šatům nejspíš sáhnete po elegantnějších kouscích, kupříkladu po sandálech na klínku či sandálech na podpatku, ale ležérnější outfit už s nimi doplníte na jedničku. Novodobé zdobné prvky dodávají těmto botám specifický šmrnc, který u běžných sandálů zkrátka nenajdete.

Není se čemu divit, že už jim propadají i mladší generace. Sportovní boty prostě válí!

Nestárnoucí design se o vše postará

Nakupovat na konci léta znamená pořizovat do svého botníku kousky z aktuální sezóny. Sandály Rieker vás ale příští rok napospas módní policii rozhodně nenechají. Ani ty další. I přes měnící se trendy totiž zůstává tahle obuv nadčasová. A před začátkem příštího léta budete mít tentokrát s nákupy vystaráno. Pozor si musíte dát akorát tak na nedočkavost – na boty Rieker se totiž nejde jenom koukat.

Až do konce září však počasí častokrát dovoluje provětrat i ty nejparádnější kousky mezi otevřenou obuví - jak naše oblíbené sandály na platformě, tak i jakékoliv pantofle. Nebojte se sáhnout do svých nákupních návyků a zařaďte výprodeje na svůj seznam přání. Tyhle boty vám to určitě splatí!