Jak bydlet za málo a rychle?

Otázka mladých, starších i nejstarších. V dnešní době s vysokou inflací se tato otázka stává veřejným tématem, ale řešení na trhu není mnoho. Jedno významné, ale existuje. Pokud máte pozemek, máte vlastně z poloviny vyhráno. Když se spojíte s těmi, co ví jak na to, máte tzv. hotovo.

Vše v ceně projektu

Zdroj: Youtube

Potřebujete pouze svojí představu spojit s našim moduly. Pokud se rozhodnete pro mobilní nebo modulární dům, není na naší straně žádný problém přepravit celou stavbu pomocí kamionů určených pro přepravu nadměrných nákladů na Vámi určené místo. Po naplánování vše už pouze sledujete z povzdáli.

Krásné a vaše

Nestavíme z kontejnerů. Naše moduly jsou z lehké a odolné dřevěné konstrukce, která je tvořena sloupy, nosníky, překlady a žebry. Z modulů vznikají domy, které navíc mohou s Vámi i růst, podle počtu osazenstva nebo představ trávení volného času.

„Vyberte si a my pro Vás vše zařídíme. Dáme Vám dům na Vámi uvedenou adresu.“

Je na vás jak často dům budete obývat

Dodáváme domy jak pro celoroční bydlení, tak i pro to rekreační nebo relaxační. Máte pozemek v rekreačním pásmu, v městských prostorech určených pro zahrádky nebo plánujete postavit rodinné hnízdo pro vaší rodinu. To je na Vás. Od nás čekejte hotový výrobek podle vašich představ.

Pár technických informací

Všechny stěny, stropy a podlahy jsou opatřeny velmi účinnými materiály pro tepelnou, akustickou a vlhkostní izolaci. Každý materiálový prvek je precizně připraven v továrních podmínkách našimi zkušenými odborníky. Průřezy konstrukce a její hustota jsou voleny v závislosti na typu stavby a požadavcích, které musí moduly na dané stavbě splňovat - ekologické požadavky, funkčnost, právní normy, možnosti přepravy a mnoho dalších.

Izolační a dokončovací vrstvy jsou vybrány v závislosti na funkci modulární budovy, doporučení pro energetickou účinnost a investičních požadavcích uvedených kupujícím. Každý konstrukční a dokončovací prvek je vyroben z materiálů s vysokým standardem provozních parametrů.

Se vším vám rádi pomůžeme

Zavolejte nám na +420 725 999 129 nebo napište do e – mailu na adresu larkfactory@larkfactorycz.cz. Protože víme, s jak významným snem Vám můžeme pomoci, jsme s Vámi schopni komunikovat každý den, tedy i o víkendech.

Více informací na www.rychlydomov.cz nebo nás navštivte na veletrhu FOR ARCH ve dnech 20.-24.9.2022. Naše expozice se nachází u vstupu do areálu a můžete s námi i soutěžit!