Pokud se mu nějaký chlap nelíbí, okamžitě vytasí drápy, prská a nebezpečně vrčí. Je mi pak jasné, že bude lepší se úlovku po jedné sklence vína vzdát… Ještě v dobách před kocourem jsem jednomu chlapovi pořádně naletěla. Na pohled slušný, v konverzaci zběhlý, samozřejmě pohledný… Při sexu mě málem uškrtil a taky mi způsobil nepříjemné zranění, které jsem pak svému gynekologovi trapně vysvětlovala.

Od té doby, co mám kocoura, se mi nic podobného nestalo.

Opravdu zamilovaná jsem byla jen jednou v životě. Do svého bývalého muže. Bohužel, ani láska k němu mi nezabránila v občasných milostných avantýrách. Jednou to ale prasklo, a to byl konec. Manžel mi nedokázal odpustit. Nedovedl pochopit, že láska a sex jsou pro mě dvě odlišné věci, které se výjimečně sešly právě v mojí lásce k němu. Jak mu ale vysvětlit, že moje avantýry mou sexuální touhu po něm jen zvyšovaly? To může pochopit snad jen někdo, kdo je podobně založený jako já.

Po pravdě řečeno, neumím si představit tu šlamastyku, kdyby se o mé tajné vášni pro mužské dozvěděla moje rodina. Syn ve mně stále vidí nedotknutelnou matku, nejspíš si dodnes myslí, že jeho početí bylo neposkvrněné. Snacha sice něco tuší, ale raději mlčí, zatímco vnučky se nadšeně prohrabují mým šatníkem. Ostatně vědí o sexu daleko víc, než si my, dospělí, myslíme. „Babi, ty máš vibrátor?“ zajásala dvanáctiletá Edita během inspekce v mém prádelníku. Evidentně jí to imponovalo. „Bude to naše tajemství,“ pravila jsem, jelikož mě představa zveřejnění tohoto faktu vyděsila. Jsem prostě taková, tak co s tím mám dělat…

Natálie, Ostrava

NÁZOR PSYCHOLOGA

NÁZOR PSYCHOLOGA

PhDr. Petr Šmolka

Milá paní Natálie, nevylučuji, že vaše zpověď vyvolá u čtenářek různorodé pocity. Některé vám budou závidět, jiné vás budou osočovat z nepatřičné poživačnosti, najdou se jistě i takové, které váš styl života popudí. Zcela jistě by se mezi nimi našly též ty, jež by něco podobného také lákalo, ale jsou příliš lenivé, nebo prudérní. Ovlivněn profesí manželského poradce tiše doufám, že jste toho kocoura-kádrováka nenechala vykastrovat. Pokud by ta jeho schopnost odhalit nevhodné partnery byla dědičná, pak by měl mít hodně koťat. Jejich prodej nebo alespoň pronájem by byl docela zajímavý podnikatelský záměr.

Jenom nelitujte toho, že jste žena. Se svou ženskostí jste – zdá se – docela srovnaná. Syn by vás ovšem asi nepochopil. Sexuálně náruživou penzistku totiž považujeme za něco jako dvouhlavé tele.

ZDROJ: časopis Květy

Související články