Nikdo neví, kde se tohle číslo vzalo, ale spoustě mužů vrtá v hlavě, zvlášť těch se sklony k nesmyslné žárlivosti. A protože moderní doba vymyslela kromě spousty dalších užitečných, ale nebezpečných věcí, také testy otcovství, může se hodně rodin otřást v samých základech. Peklo právě prožívá Andrea.

„Nevím, co mému manželovi najednou přelétlo přes nos, nejspíš mu nějací kamarádi v hospodě navykládali bůhvíco. Ale najednou chtěl u našeho osmiletého syna test otcovství,“ vzteká se nevinná osoba nařčená z nevěry. „Nevěřila jsem vlastním uším. Trvalo to asi dva měsíce, než to z něj vypadlo. Nejdřív se na mě a na syna jenom pořád tak divně díval, potom měl pitomé narážky typu ‚kdo ví, čí vlastně je‘ a nakonec přišel s touhle nestydatostí.“

Kdyby se aspoň omluvil

Andrea neměla na nějaké dlouhé vysvětlování nervy a byla opravdu rozzlobená. Proto rovnou test objednali, zaplatili a podstoupili a dopadl pozitivně – tedy potvrdil, že Jaroušek je manželův.

„Což jsem samozřejmě věděla, protože jsem s nikým jiným nic neměla. Ale teď se mi to celé pořádně rozleželo v hlavě a jsem z toho úplně uražená. Co si to vlastně Jarda myslel, jak na to přišel? Jak mě mohl tak podezřívat, copak mě nezná? A když to tedy dopadlo jednoznačně dobře, jak asi doufal, jak to, že se mi aspoň pořádně za svoje podezírání neomluvil?“ zlobí se Andrea. A manžel, místo aby se omluvil, jí nakonec řekl, že prý nic není nikdy spolehlivé, ani nějaké testy, a mručí si pořád svoje.

O kluka se prý tedy starat bude

Andrea je hodně rozzlobená. Snažila se mu to vysvětlit, ale jako kdyby nechápal, co tím, že po ní chtěl to testování, provedl. Může kamarádům v hospodě sice mávat před nosem papírem, že kluk je jeho, ať oni povídají, jaké chtějí nesmysly, ale zato se mu podařilo naštvat manželku doběla.

„Když tak o tom přemýšlím, mám chuť se s ním rozvést nebo se aspoň odstěhovat s Jarouškem zpátky k mámě. Ta, když slyšela, co jsem musela podstoupit, byla taky úplně rozčílená. Co prý si ten Jarda myslí, že jsem mu přece nedala žádný důvod pro nějaké podezírání. A to je tedy pravda, na jiného muže, než je on, jsem se nepodívala ani před svatbou, natož po ní. Jestli věří víc nějakým hloupým narážkám svých hospodských kamarádů, tak to se mi tedy vůbec nelíbí.

Dočtěte si článek zdarma,
stačí se přihlásit nebo registrovat.
nebo se přihlaste
Zapomněli jste heslo?
Ještě nemáte účet? Registrujte se