Pondělí 17. 10.

Měsíc se nachází v Raku. Nevynechávejte snídani a jezte pravidelně v 5 porcích každý den ve stejný čas. Chcete-li mít zdravý žaludek, vybírejte kvalitní potraviny.

Úterý 18. 10.

Luna ubývá v Raku. Trpíte-li pálením žáhy, spěte na levém boku. Hodně pijte, pobývejte v přírodě, spěte a meditujte. Přispěje to k lepšímu fyzickému i duševnímu zdraví.

Středa 19. 10.

Měsíc se přesouvá z Raka do Lva v 6.45. Dnes je vhodný den na stříhání vlasů, zábal či odstranění lupů. Depilaci ale raději vynechte! Ranní kávu nahraďte meltou, je zdravější a nenamáhá srdce. Jezte častěji lněná semínka – obsahují omega 3 mastné kyseliny, snižují špatný cholesterol, regulují krevní tlak a zlepšují obranyschopnost organismu.

Související články

Čtvrtek 20. 10.

Luna se nachází ve Lvu. Zkuste se nerozčilovat, vše řešit v klidu a myslet pozitivně. Neberte život tak vážně a dělejte to, co máte rádi. Vyhýbejte se negativismu!

Pátek 21. 10.

Měsíc se v 18.25 přesouvá do Panny. Když vypijete nalačno sklenici teplé vody, povzbudíte všechny orgány v těle. Jezte pravidelně několikrát denně malé porce.

Sobota 22. 10.

Luna ubývá ve znamení Panny. Každý den si masírujte břicho, a to místa kolem pupíku ve směru hodinových ručiček. Uvidíte, že trávení i střeva začnou fungovat.

Neděle 23. 10.

Měsíc se nachází v Panně. Činnost žlučníku a jater stimuluje řeřicha, je výborná také při ledvinových potížích a zánětu močového měchýře. K tomu pomůžou i brusinky.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články