Zoufalé manželky

Zdroj: Youtube

Populární americký seriál Zoufalé manželky přináší humorný pohled na dokonalé předměstí a odhaluje tajuplné záhady i mrazivé zločiny ze života čtyř ústředních ženských postav a jejich rodin.

Ústřední vypravěčka spáchala sebevraždu

Seriál ukazuje třináct let života tak, jak ho viděla mrtvá sousedka, která v prvním díle spáchala sebevraždu. Mary Alice Young měla nádherný život, milovaného manžela, skvělého syna a spoustu kamarádek. Uvnitř ale prožívala tiché zoufalství, které pramenilo z tíhy velkého tajemství, které se svým manželem skrývali. Po standardně stráveném dnu vytáhla revolver a zastřelila se. Tím se ale postava Mary s diváky nerozloučila, právě ona provází sledující celým seriálem a satiricky komentuje dění ze záhrobí.

Každá z hrdinek má tajemství

Každá řada seriálu se pyšní eskalující zápletkou mezi sousedy z dokonalých domovů s pečlivě upravenými trávníky z Wisteria Lane. Manželky jsou spojené pevným přátelstvím a sdílenými tajnostmi. V seriálu se odkrývají hříchy těch nejkrásnějších žen televizních obrazovek.

Mimořádně úspěšný seriál televize ABC získal tři Zlaté Glóby, pět cen Emmy a mnoho dalších ocenění. V současné době je možné jej vidět na Prima Love, kde se vysílá ale pouze v nočních hodinách.

Zdroj: www.vlasta.cz