Pondělí 14. 11.

Měsíc ubývá v Raku. Je vhodný čas na úklid ve skříních, doma, omývání oken nebo praní prádla. Pokud budete prát, bude vám stačit půlka dávky pracího prášku.

Úterý 15. 11.

Luna se ve 13.48 přesouvá do Lva. Pečujte o vlasy, zastřihněte je a dopřejte zábal. Dodejte tělu vit. C, chrání srdce a posiluje imunitu. Den začněte šípkovým čajem.

Středa 16. 11.

Měsíc se nachází ve Lvu. Procvičujte bránici smíchem. Pokud máte špatný krevní oběh a je vám zima, hýbejte se, sprchujte se horkou vodou a noste tlusté ponožky.

Čtvrtek 17. 11.

Luna ubývá ve Lvu. Myslete pozitivně, budete odolnější vůči stresu. Usmívejte se, hledejte ve všem a všech to lepší. Mluvte o sobě i jiných lidech s úctou a láskou.

Pátek 18. 11.

Měsíc se přesouvá do Panny ve 2.04. Vypijte nalačno sklenici teplé vody, povzbudíte střeva. Pokud jsou podrážděná, uklidníte je potravinami, které obsahují škroby.

Sobota 19. 11.

Luna se nachází v Panně. Snažte se dělat věci s potěšením. Vylaďte mysl pozitivním směrem, stýkejte se s veselými lidmi a vyhýbejte se stresovým situacím.

Neděle 20. 11.

Měsíc se v 11.58 přesouvá ze znamení Panny do znamení Vah. Zajděte si na kosmetiku, změňte vizáž, nechte se nalíčit, dopřejte si masáže, pedikúru či manikúru, prostě o sebe pečujte jak nejlépe dovedete. Jezte více cibule. Upravuje totiž vodní režim, snižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi, potlačuje infekce a eliminuje tukové zásoby.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články