Je důležité, abyste zjistili, co vlastně opravdu chcete. Nejlepší výsledky získáte, když máte jasné cíle. Zkuste si klást jednoduché otázky v souvislosti s tím, nad čím přemýšlíte. Cítím se dobře? Můžu si představit, že to mám? Změní to můj život? Když nevíte přesně, co chcete, nemůžete ve skutečnosti podniknout kroky k uskutečnění. Abyste něco dostali, musíte vědět, po čem toužíte.

Vyjasněte si jasná specifika a podrobně popište vše, po čem prahnete. Vždy používejte kladné atributy, nikdy nepoužívejte slovo „ne“. Nestačí si říct: Chci auto. To by vám mohla spadnout do klína patnáct let stará škodovka bez funkčního motoru. Musíte si říct: Chci ojetou škodovku, která má najeto méně než 100 tisíc kilometrů. Takhle pokračujte se všemi touhami a sny.

Zbavte se věcí, které vám stojí v cestě

Abyste získali něco dobrého a nového, musíte vyhodit to špatné a nefungující. Pokud vám věci neslouží, ujistěte se, že je prostě necháte jít, abyste mohli vytvořit více prostoru pro pozitivitu a věci, které vás naplní. Skvělým výchozím bodem je, když se začnete soustředit na ukončení kontaktu s toxickými lidmi a nebudete věnovat čas negativním myšlenkám. Jedovatí lidé z vás jen vyčerpají vaši energii a nepřinášejí vám do života žádné světlo.

Osobně jsem během covidové doby přehodnotila vztah k některým lidem, o nichž jsem si myslela, že jsou přátelé. Nebyli a jsem ráda, že mám více času na ty, kteří mi zůstali. Zbavit se těchto negativních překážek může vyžadovat hodně úsilí a odhodlání, ale čím víc to budete dělat, tím lépe na tom budete (i když to zpočátku může bolet). Hlavní taky je nespěchat na svoje sny, věci se stanou, až přijde jejich čas.

Vizualizujte, co chcete získat

Pokuste se vlít veškerou svou energii a soustředění do toho, abyste vše viděli očima své mysli a chovali se, jako by to už bylo u vás. Představte si, že dostáváte to, co chcete. Je to spousta práce, ale stojí to za to. Máte-li pochybnosti, přesto pokračujte v pozitivní vizualizaci. Vy jste pánem svých snů a pracujte na nich. Věřte si a věřte, že si zasloužíte vše, po čem toužíte.

Jděte svým snům naproti

Nemůžete jen tak sedět a čekat, až se vaše sny stanou skutečností, ale musíte se s nimi setkat na půli cesty. Musíte ukázat vesmíru, že jste ochotni něco obětovat. Například pokud chcete nové zaměstnání, nemůžete jen očekávat, že k vám sama od sebe přiletí nabídka za velké peníze. Vesmír je skvělý, ale není to zázračný šaman, stále s ním musíte spolupracovat a vyplňovat „žádosti“. Pokud cítíte nutkání udělat něco konkrétního, ať už to má okamžitě smysl, nebo jde spíše o myšlenku založenou na intuici, prostě to udělejte! Poslouchejte svoji intuici a uvidíte, kam vás zavede. Vesmír někdy ví, na jakou cestu by vás měl nasměrovat, a dovede vás tam.

Poděkujte a buďte pokorní

Nemůžete brát všechno, co vám je dáno, jako samozřejmost. Musíte to taky ocenit a věnovat chvilku, abyste projevili svou vděčnost. Poděkovat vesmíru, klidně potichu, uvnitř sami sebe. Dosáhli jste splnění svých snů, jste skvělí! Jen vy víte, kolik úsilí a energie jste do toho všeho dali. Vraťte lásku zpět do vesmíru. Vesmír by měl být vyvážený a je důležité vrátit mu svou pozitivitu. Dobrá karma vám pomůže pokračovat v získávání dalších věcí, po kterých toužíte.