Zdroj: Youtube

Beran

Jako správné bojovné znamení si můžete myslet, že lásku v podstatě nepotřebujete.

Tomuto roku vládne Mars (váš vládce) a měli byste v něm sklízet úspěch za úspěchem. První signály přijdou už v posledním únorovém týdnu. Dvacátého února se totiž do vašeho znamení dostává Venuše. Pokud chcete do svého vztahu vnést pohodu, klid, máte skvělou šanci. Jde o období, kdy byste se měli zaměřit na právní kodifikaci vztahu, který už máte. Kdyby náhodou přišlo na žádost o ruku, řekněte ano. To, že žádost o ruku nezazněla, nehraje roli. V takovém případě si můžete užívat krásného jara, kdy si budete vychutnávat obdiv opačného pohlaví. Vytoužená romantická láska už čeká v zákulisí a bude opravdu stát za to. Přinese vám ji Venuše, která se do vašeho sektoru lásky a romantiky dostaví 5. června a pobude zde až do 7. října. Máte před sebou tedy čtyři měsíce, kdy se můžete věnovat lásce ve všech podobách a všech intenzitách. Kolem 23. července, hrozí, že se vám, kromě lásky, kterou už máte, začne do života vracet partner, s nímž jste se kdysi rozešli. Hned na začátku se musíte rozhodnout, zda mu dáte šanci. Pokud byste ho ukrývali a tajili, může vlivem Saturnu nejpozději začátkem listopadu dojít k partnerské katastrofě. Chcete to riskovat?

Býk

Láskyplné období, kdy se vám v tomto směru daří skoro všechno, pokračuje i v roce 2023.

Do 16. května, kdy bude Jupiter v Beranu, se ze strany opačného pohlaví můžete těšit na hodně nenápadnou přízeň. Místo seriózního vztahu vám nabízí sice vzrušující, ale přesto převážně utajovanou lásku. Nebezpečí, že něco takového rozjedete, se pak zesiluje mezi 20. únorem až 16. březnem, kdy stejným sektorem prochází vaše vládkyně Venuše. Pokud byste však dokázali odolat a vyčkali až na dobu, kdy se Jupiter přesune do vašeho znamení, bude vaše situace rázem příznivější. Mezi 7. květnem a 4. červnem přijde šance, abyste navázali vztah, díky němuž konečně dokážete být spokojení a šťastní. Je ale potřeba, abyste se chovali opatrně. Hrozí nebezpečí, že si váš nový objev nesedne s rodinou. Když se pak Mars mezi 10. červencem a 26. srpnem dostane do Panny, může se situace změnit k lepšímu. Pak je ale potřeba, abyste veškeré podobné rodinné debaty odbourali a dali jasně najevo, že si do života mluvit nenecháte. Ani od už dospělých dětí, které žárlí. Vysvětlete jim, že i vy máte nárok na soukromí a nějaké životní radosti. Když se mezi 8. říjnem a 7. listopadem rozhodnete, že si prodloužíte léto a vyrazíte někam, kde jste ještě nebyli, udělejte to. Pro vás to bude jak krásný zážitek, tak důkaz, že stará kolena jsou opravdu ještě daleko.

Blíženci

Když čtete tyto řádky, máte v tom, co vám do života přinesl Mars, který ve vašem znamení pobývá od srpna 2022 do konce března 2023, v podstatě jasno.

Konečně se vám podaří do lásky dostat duchovní složku v podobě, o které jste dosud jen snili. Navíc se dokážete bez problémů s partnerem domluvit na dalších společných plánech. Oba si totiž uvědomujete, že společná práce, spojí váš vztah podstatně víc než jakákoli jiná dohoda. Když se pak Venuše mezi 11. dubnem a 6. květnem dostane do vašeho znamení, začnete se najednou těšit ze života. Léto samo pak v tomto ohledu proběhne celkem klidně. Změny, které přišly na jaře, vás absorbují tak, že nebudete mít čas přemýšlet o tom, že byste chtěli něco nového a jiného. Ale hvězdy na vás připravily chyták. Je docela možný scénář, kdy se na začátku června s někým seznámíte, kolem 23. července zjistíte, že bez něj nemůžete žít, a hned taky začnete plánovat svatbu. Kdybyste ale náhodou usoudili (a okolí vám to potvrdilo), že tempo je to trochu divoké, můžete zabrzdit a věc promyslet. Když zvládnete tuto nepříjemnost, podaří se vám už všechny ostatní překážky v partnerství překonat bez dalších zbytečných problémů.

Rak

Jako pro každého řádného Raka jsou pro vás vztahy prvořadé. Bez souladu v lásce by pro vás život neměl žádnou cenu.

Velké a zásadní změny čekat nemůžete, ale přesto můžete sami sebe překvapit reakcemi, které se zásadně liší od všeho, co jste dosud zažili. Vzhledem k tomu, že se Pluto dostává do vašeho sektoru erotiky, vášní a sexu, lehce se dostanete do stavu, kdy začnete shánět nové zkušenosti. Usoudíte, že lásku bez sexu už znáte, takže je nejvyšší čas, abyste si dopřáli i sex bez lásky. Poprvé dokážete své sexuální potřeby definovat jako něco, co sice není romantické, ale co ve svém životě potřebujete už jen proto, abyste je zažili. Během léta si ale uvědomíte svou cenu do té míry, že usoudíte, že chcete vztah, který bude založen nejen na lásce, ale i na úctě a věrnosti. Přelétavých partnerů jste měli dost a o další nestojíte. Než vysvětlíte své stanovisko někomu, kdo u vás hledá jen erotické dobrodružství, bude to chvíli trvat. Nakonec je ale pravděpodobný zlom, kdy pochopí, že s vámi nehne, a bude s vašimi podmínkami souhlasit. Pak byste ale měli držet slovo a šanci mu poskytnout. To, jaký bude výsledek a jaký měla vaše akce dopad, zjistíte až později. Během podzimu vaším sektorem lásky a romantiky projde Mars a Merkur. Díky jejich pomoci a energii dokážete jasně říct, co od partnera chcete. Situace se však na rozdíl od jara a léta změní ve váš prospěch. Přání se splní.

Lev

Máte už na začátku roku pocit, že je všechno špatně. Přesto byste se měli snažit sami sebe srovnat tak, abyste snížili nebezpečí, že se něco opravdu nepodaří, na minimum.

Vliv Saturnu, který stál v posledních dvou letech ve vašem partnerském sektoru a držel vás na uzdě, pomalu končí. Saturn opouští vaše znamení 7. března. Jste na omylu, jestliže si myslíte, že vás to zbaví veškerých partnerských problémů a vy si budete v klidu vybírat mezi spoustou ctitelů. Saturn se totiž přesune do Ryb, tedy do vašeho sektoru erotiky a sexu. Když však v této oblasti ujedete, čekají vás velice intenzivní výčitky svědomí a diskuse s partnerem. Ta pravá, skutečná a vytoužená láska se k vám však přesto chystá. Navíc na to, abyste ji našli a rozhodli se, co s ní, a tedy i se svým životem uděláte dál, máte tentokrát spoustu času. Venuše, která vám ji přináší, se totiž vaším znamením pohybuje od 5. června až do 6. října. Během těchto čtyř měsíců máte značnou šanci na to, abyste nového partnera nejen objevili, ale ještě se i rozhodli, jaké místo mu v životě dáte. Během července můžete využít pozitivní vliv Merkuru. S jeho pomocí se konečně dokážete domluvit tak, aby ani jeden neměl pocit, že ustupoval přes míru. To, že k sobě opravdu patříte, si pak potvrdíte v druhé a třetí listopadové dekádě. Už budete jasně vědět, že jste našli lásku svého života.

Panna

Hvězdy vás vyloženě chválí. V posledních letech jste si pečlivě a poctivě odpracovali planetární lekce, kdy jste staré problémy vyřešili. Čekají vás krásné chvíle s milými lidmi.

To, že hodně pracujete, se kladně odráží jak na stavu vašeho účtu, tak na vztazích v rodině. Pokud rodinu dosud nemáte, nic si z toho nedělejte. Lidí, kteří by ji s vámi rádi vytvořili, je docela dost. Musíte si vybrat, komu z nich dáte šanci. Při výběru byste měli zohlednit celkovou energii, kterou na vás tento člověk působí. V tom, co se lásky týče, vás může neskutečně překvapit Venuše, která se 5. června dostává do vašeho sektoru tajemství, kde pobude až do 4. října. Musíte se poctivě zamyslet, zda žijete život, který opravdu chcete. Pokud si nejste zcela jistí, může vám Venuše poslat vztah, jímž budete neskutečně nadšení, ale zároveň i trochu nešťastní. Problémy, které jste dosud odsouvali, řešit musíte. Kdyby se vám tento rozpor podařilo zvládnout a vy jste si svůj citový život uspořádali, čekají vás do konce roku dny a týdny, kdy budete sami se sebou a s tím, jak to v životě vedete, právem spokojení. A tak to má být!

Váhy

Znamení, kterému vládne denní Venuše, jasně ví, že lásku pro svůj život potřebuje a bez souladu ve vztazích se neobejde.

Stojíte na prahu roku, během něhož vás čekají zásadní změny. O první se postará Pluto. Letos se mezi 23. březnem a 11. červnem poprvé podívá do Vodnáře a garantuje vám vášeň i stabilní partnerský život současně. A stabilitu ve svém trochu rozlítaném životě potřebujete ze všeho nejvíce. Dokonce zjistíte, že už je opravdu čas, abyste se v lásce nenechali vláčet událostmi, ale začali se projevovat aktivně. Využít k tomu musíte i dny mezi 20. únorem a 16. březnem a následně od 19. března do 2. dubna. Měli byste se vědomě zaměřit na podporu partnerské komunikace. Skoro paralelně vás čeká další zajímavý zlom 7. března vlivem Saturnu. Dejte si pozor, abyste v tom, co se vztahů týče, nepropadli nepodloženému nadšení. Sklon k tomu budete mít zvláště kolem 20. dubna, kdy ve vašem partnerském sektoru probíhá sluneční zatmění. Čeká vás ještě jedna zkouška, 14. října proběhne sluneční zatmění i ve vašem znamení – a vy se budete muset hodně snažit, abyste situaci viděli takovou, jaká skutečně je. I když je zavírání očí před realitou velice lákavé, vy se nesmíte nechat zlákat. Snažte se, abyste si za všech okolností udrželi zdravý rozum a jeho kontrolu. Nikomu nic neslibujte a hlavně nepodepisujte žádnou smlouvu včetně předmanželské. Když se pak Venuše v listopadu nastěhuje do vašeho znamení, budete už vědět, co chcete a jak to můžete získat.

Střelec

Jste přelétaví a projevů citů si nevážíte. Když si sáhnete do svědomí, musíte přiznat, že občas jsou (nebo alespoň občas byly) doby, kdy tyto výroky moc nepřeháněly, ale naopak dost přesně popisovaly pravdu.

Okolnosti vás nutí, abyste se začali chovat zodpovědněji. První známky o tom, že se něco takového děje, přinesl Mars, který se koncem srpna minulého roku dostal do vašeho partnerského sektoru, kde setrvá až do 25. března. Pod jeho vlivem pochopíte, že ve vztazích, na kterých vám záleží, dál už riskovat nesmíte. Pokud partnerovi v prvním čtvrtletí zahnete, nečekejte, že zaleze do rohu. Dozvíte se, že při příštím podobném provinění poletíte. Pak byste měli vzít rozum do hrsti. Další odpuštění nepřijde. Kdybyste ale chtěli vliv tohoto Marsu využít nejlépe, jak se dá, soustřeďte se na dny od 20. února do 16. března. Pokud jste si stěžovali na nedostatek pozornosti, kterou vám poskytuje opačné pohlaví, situace se v tomto směru zásadně změní. Vytoužených ctitelů bude až neskutečně mnoho. Vy si z nich však musíte vybrat toho nejlepšího. Mezi 19. březnem a 2. dubnem byste měli věnovat značnou pozornost tomu, co se o vašem vyvoleném povídá. Pečlivě se vyptávejte na všechny podrobnosti a detaily. Zajímat by vás měly hlavně důvody, pro které se rozešel se svými předešlými známostmi. Příznivé bude v tomto směru léto, kdy pochopíte, že konečně máte šanci najít partnera, který vám bude vyhovovat. Konečně se vám do života dostal někdo, s kým si dokážete povídat o tématech, která jste dosud s nikým jiným probírat nemohli, a stejně tak vážně vnímáte ty jeho. V každém případě budete na konci léta po této stránce daleko spokojenější, než jste byli dosud. Co se týče lásky, na věku nezáleží. V tomto zázračném roce se dokážete zamilovat, i když budete mít hlavu stříbrnou!

Štír

Jaký vztah máte k lásce a zda vám city vůbec něco říkají, si můžete číst v astrologických knihách, ale stejně jste tak neobyčejně žárliví, že každý udělá dobře, když se vám vyhne.

To, že máte srdce hladové po lásce a ze všeho nejvíce toužíte po vyrovnaném vztahu, dokážete vysvětlit až lidem, kteří jsou vám opravdu blízcí a jimž můžete projevit důvěru. Letos se však můžete v této oblasti těšit na zásadní změnu. První planetární lekce přijde už mezi 27. lednem a 19. únorem pod vlivem Venuše. Vzhledem k společenské sezoně se okouzlení nevyhnete, i kdybyste opravdu chtěli. Vzápětí – tedy mezi 2. a 18. březnem – vaše city verifikuje a prověří Merkur. Pod jeho vlivem začnete o své lásce přemýšlet zcela jinak. I kdybyste se zatím stabilnímu citovému vztahu vyhýbali, teď zjistíte, že si docela dobře dovedete představit život v páru. Tímto tématem se budete zabývat celé jaro. O zádrhely se postará zatmění, které na vás přímo působí. Prvním je měsíční zatmění 5. května. Hrozí, že odložíte veškeré realistické myšlení, na které jste pyšní, a začnete si skutečnost lakovat narůžovo. Pokud budete nevychovanost vydávat za projevy zdravého temperamentu, zjistíte, že jdete jinam, než jste chtěli, a s kým nechcete. Zakrývání očí nic neřeší. Když 28. října přichází měsíční zatmění ve vašem partnerském sektoru, položí vám tyto – a ještě mnohé jiné – nepříjemné otázky s ještě větší naléhavostí. A vy na ně budete muset odpovídat…

Kozoroh

Po minulém roce, kdy vaše lásky ovlivňoval sice nevyzpytatelný Uran, ale kdy jste mohli počítat s podporou Jupiteru, vás čeká změna.

Ve vztazích se vám vrátí k řešení to, co jste během léta 2022 odložili s tím, že to nějak dopadne. Pokud jste svému miláčkovi slíbili stabilní život, můžete čekat, že se důrazně ozve. Dá se čekat, že se během jara nezastavíte. Můžete nejdříve čekat chvíle, kdy pochopíte, že se lásce bráníte zbytečně. Dojde vám, že potřebujete člověka, se kterým budete jedno tělo, jedna duše. Pokud máte vedle sebe partnera, který je naladěný podobně, budete si spolu žít jako v ráji. Navíc vytvoříte vztah, který dokáže, že se dá docela dobře a hlavně bez nudy žít i v dlouhodobém partnerství. Pokud prožíváte partnerství, které je dlouhodobé, musíte se zejména na jaře chovat opravdu opatrně. Mezi 25. březnem a 19. květnem totiž vaším sektorem partnerství prochází Mars, který zároveň tvoří živlovou opozici s Plutem ve vašem znamení. Je potřeba, abyste se vědomě naladili na partnera a chovali se tak, aby ho ani nenapadlo, že by se na vás mohl zlobit. Když se pak do stejné oblasti mezi 7. květnem a 4. červnem dostane Venuše, na niž bude od 28. června do 10. července navazovat Merkur, budete už v oblasti citů zocelení. S partnerem dokážete komunikovat tak, aby pochopil, že se snažíte o rozumnou domluvu – a že byste byli moc rádi, aby se stejně choval i on. Pokud se vám to napoprvé nepovede přesně podle vašich představ, nevadí. Od 29. července do 4. října, kdy se Merkur točí v Panně, se vám šance na vylepšení toho, co mezi vámi dosud drhlo, vrátí. Vy se pak s miláčkem naladíte jeden na druhého tak, že spolu dokážete mluvit nejen o běžných denních provozních záležitostech, které se týkají práce a rodiny, ale taky o lásce. Půjde vám to tak, že budete sami se sebou plným právem spokojení!

Vodnář

Už od poslední třetiny roku 2022 víte, že se o vztahy musí pečovat, protože jinak lepší a kvalitnější nebudou.

V prvních třech měsících roku máte šanci na zásadní vylepšení svého milostného života. Je šance, že se o svých citech naučíte mluvit a emoce vyjadřovat tak, aby každý pochopil, že jste racionální, ale zároveň citliví. Do 16. května se vám podaří využít všech možností, které vám dává Jupiter. Díky jeho energii se dokážete vyjadřovat tak, abyste o hloubce svých citů přesvědčili i člověka, který zásadně nevěří nikomu. Další zajímavé a tentokrát i trochu delší období vás čeká mezi 5. červnem a 7. říjnem pod vlivem Venuše a Merkuru. Pokud jste na jaře rozjeli lásku podle svých představ, je docela možné, že se ve vrcholném létě rozhodnete pro svatbu. Kdyby se váš miláček rozhodl, že chce mít všechno dokonalé s tím, že je to přece jen jednou za život, raději mu v tom nebraňte. Dovolte mu, ať velký den vymyslí a zorganizuje. Pochopíte, že máte výjimečného člověka, který dokáže nemožné. Musíte ale být na stráži mezi 20. květnem a 9. červencem, možná bude potřeba, abyste se postavili mezi partnera a vaši rodinu. Pokud začnou vaší druhé polovičce mluvit do toho, co dělá, očekávejte výbuch, který by mohl v jednom momentě zničit všechno, o co usilujete.

Ryby

Patříte k lidem, pro které je láska důležitá. Stejně tak je vám jasné, že pro lásku a z lásky dokážete skály lámat a hory přenášet.

Po minulém roce, kdy na vás pozitivně působil Jupiter ve vašem znamení, bude letošek trochu chudší. Pokud máte v citech pořádek, systém a jistotu, že jdete správnou cestou, vadit vám to nebude. Trochu horší to bude v případě, kdy žijete sami. Tam hrozí nebezpečí, že se do hledání vztahu vrhnete za každou cenu a naděláte více škody než užitku. Pozor zejména mezi 25. březnem a 19. květnem. Hrozí, že zatoužíte po rodině tak mocně, že kvůli realizaci svých tužeb klidně rozbijete rodinu cizí. Pokud vztah máte, ale ovládá vás pocit, že partner kazí všechno, co se jen dá, musíte se ovládnout a čekat, až na to přijde sám. Můžete využít vliv Merkura mezi 28. červnem a 10. červencem. S jeho pomocí dokážete s protějškem komunikovat tak, aby pochopil, že mu chcete zajistit láskyplnou existenci. Počkejte si na týdny mezi 29. červencem a 4. říjnem, kdy dokážete s miláčkem mluvit tak, aby pochopil, že jsou vaše prosby oprávněné. Vy pak budete mluvit tak důtklivě, že sám pochopí, že mu nic jiného nezbývá. A protože je rozumný, taky to hned a bez váhání udělá…

ZDROJ: E.M.A. Europe

Související články