Beran

21. 3. – 20. 4.

Venuše v opozici s Uranem nabádá, že někteří z vás by si měli ujasnit, kde je vaše pracovní místo. I retrográdní Mars započne důkladný vliv na lidi ve vašem okolí. Vytřiďte si kamarády, známé a vůbec blízké osoby. Na světlo se nyní dostává také finanční a majetkové téma.

Nejlepší den: 2. 11.

Nejhorší den: 31. 10.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Dostanete se do situace, ve které dáte zazářit svému smyslu pro spravedlnost a okolí zareaguje uznáním. Vliv Neptuna vás v listopadu obdarovává intuicí, díky které vycítíte, co je dobré udělat v tom nejdůležitějším momentu. Hřejivý pocit z pomoci druhému vás nabije energií.

Nejlepší den: 5. 11.

Nejhorší den: 6. 11.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Svá předsevzetí můžete začátkem listopadu dotáhnout do zdárného konce, ale vyhněte se všem zmatkům a zbrklým experimentům. V lásce by to chtělo trochu přidat, partnera přestávají bavit vaše žárlivé poznámky a s radostí uvítá, když do vztahu zainvestujete více harmonie.

Nejlepší den: 1. 11.

Nejhorší den: 4. 11.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Vaše plány jsou sice reálné, ale přesto je dobré počkat na ten nejpříznivější čas. Pokud zvažujete rekonstrukci bydlení, udělejte si důkladný finanční rozpočet. Než začnete své hnízdečko zvelebovat, nakupte všechno, co budete potřebovat, a poraďte se nejprve s odborníky.

Nejlepší den: 2. 11.

Nejhorší den: 3. 11.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Snažte se nezmeškat naplánované schůzky ani důležité společenské akce. Rodina sice nemusí mít pro vaše aktivity úplné pochopení, ale máte dar logického vysvětlení a svá stanoviska si nakonec uhájíte. Koncem týdne se budete svým blízkým věnovat a vše jim vynahradíte.

Nejlepší den: 31. 10

Nejhorší den: 6. 11.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V nastávajících dnech se v partnerském vztahu můžete ocitnout v situacích, ve kterých se nebudete cítit moc dobře. Pokud chcete dosáhnout opětovné harmonie, dokažte svému protějšku, že jste ochotní uvažovat o svých chybách a udělat kompromis. Ocení to milým návrhem.

Nejlepší den: 3. 11.

Nejhorší den: 1. 11.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Budete se cítit přitažliví, a to bez ohledu na současný ideál krásy. Právě v tomto čase je vhodné naplánovat maximum partnerských aktivit. Zpětně se budete cítit krásně, když si budete prohlížet fotografie z oné doby. Vybaví se vám celý ten závoj milostných rozkoší.

Nejlepší den: 4. 11

Nejhorší den: 31. 10.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Celý týden bude příznivý pro rychlá rozhodování a nejrůznější jednání, vaše jasné myšlení dává všem aktivitám zelenou. Merkur se bude tvářit vstřícně a pomůže vám k úspěchu ve styku s úřady a veškerými písemnostmi. Při cestování narazíte na nějakou šťastnou náhodu.

Nejlepší den: 1. 11

Nejhorší den: 5. 11.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Můžete se těšit na příjemné chvíle strávené se svým protějškem a budete mít pocit, že jste se k sobě přiblížili a bude vám svěřeno i malé tajemství. Dokažte svému zlatíčku, že si zasloužíte důvěru. Každopádně tím zabodujete více než emocemi, jež přinášejí přehnané nároky.

Nejlepší den: 5. 11.

Nejhorší den: 3. 11.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Všechno, do čeho se pustíte, bude korunováno úspěchem, vycítíte totiž svou pravou příležitost. Po finanční stránce si můžete polepšit, a také v milostné oblasti vám planety stále přejí. Trochu vás pozlobí mlsný jazýček, návštěva indické restaurace bude dobrou kompenzací.

Nejlepší den: 2. 11.

Nejhorší den: 4. 11.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Venuše v opozici s Uranem vás bude ještě udržovat pod neharmonickým napětím a bude se snažit vyvolávat ve vztazích změny. Nálady se vám budou střídat jako na houpačce, ale pokud ovládnete svou tendenci k ukvapenosti a hádavosti, vše bude nakonec probíhat daleko příznivěji.

Nejlepší den: 6. 11.

Nejhorší den: 5. 11.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Začnete více toužit po samostatnosti a osobní moci, což se stane motorem vašeho konání. Dorůstající Luna, která bude příští týden v úplňku, bude vaším pomocníkem a dodá vám sílu rozhýbat věci. Vyvarujte se ale zahleděnosti do sebe a partnera vyzvěte k příjemné siestě.

Nejlepší den: 31. 10

Nejhorší den: 2. 11.

Zdroj: E.M.A. Europe

Článek vyšel v časopise Vlasta z 26. 10. 2022.