Beran

21. 3. – 20. 4.

Uvědomíte si svou aktivnější mysl a přistihnete se, že vlivem novoluní v Raku se vám otevírá cesta k diskusím, touze vysvětlovat, ale současně i vyvracet cizí myšlenky. Pozor však, jste na hraně zbrklého uvažování a okolí vás může vnímat jako nositele uspěchaných slov.

Nejlepší den: 30. 6.

Nejhorší den: 1. 7.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Někde z hlubokého podvědomí vám vyvstane uvědomění, co vlastně potřebujete, co vás potěší a zvedne vaše sebevědomí. Pocítíte, že chcete investovat do luxusního zboží nebo si pořídit něco, co by jindy mohlo vypadat jako marnotratnost či výstřelek. Udělejte si radost!

Nejlepší den: 3. 7.

Nejhorší den: 29. 6.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Vykročte do nového měsíce s optimismem, protože vás čeká velmi aktivní období. Dosavadní činnost, která vám mohla připadat rutinní, zaznamená změny. Nositeli změn nemusíte být vy sami, ale i otevírající se příležitosti a šance od okolí. Buďte vstřícní k případné nabídce.

Nejlepší den: 27. 6.

Nejhorší den: 30. 6.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Pokud máte v tomto období nějaký plán, o pár dní ho odložte. Vaše vnitřní já a duševní vitalita totiž nejsou vlivem retrográdních planet v nejlepší formě. Nenechte se ovlivnit obavou, že vás někdo bude považovat za nerozhodné či za lenochy, a svůj záměr zrealizujte později.

Nejlepší den: 2. 7.

Nejhorší den: 3. 7.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Váš přístup k pracovním povinnostem vyzní pozitivně, a jestli máte nějaký svůj projekt, získá v tomto období podporu. Taktéž v lásce se projeví vaše snaha a dojde ke vzájemnému sdílení, povzbuzování a dodávání energie jeden druhému. O víkendu si užijte příjemnou siestu.

Nejlepší den: 28. 6.

Nejhorší den: 27. 6.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Souhrn všech rodinných a pracovních aktivit nebývá vždy v rovnováze a u vás vystupují do popředí rodinné vlivy, které mohou vyvolat i spory. Nic zásadního, ale přece jen vychýlení z rovnováhy. Můžete se nepohodnout s matkou, proto se snažte o kompromis a vše se spraví.

Nejlepší den: 29. 6.

Nejhorší den: 2. 7.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Udělejte si čas a zrealizujte delší výlet. Dá se přemýšlet i za volantem, ale lepší jsou dobré tenisky. Buďte se svými myšlenkami dostatečně dlouho a najednou pocítíte, že vlastníte ohromný tvůrčí náboj. Může vás to nastartovat i ke snaze o zdokonalení vašeho vzdělání.

Nejlepší den: 1. 7.

Nejhorší den: 28. 6.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Cítíte se citově osamělí a toužíte po láskyplném kontaktu. Nadcházející dny mohou přinést i nové vztahy, přičemž se bude jednat spíše o silnou vazbu nežli jenom o milostný flirt. Vy, kteří už svou lásku máte, zaznamenáte její oživení, zvláště když se sami přičiníte.

Nejlepší den: 27. 6.

Nejhorší den: 28. 6.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Během novoluní v Raku se budete vyjadřovat zvláště otevřeně. Může to s sebou nést více problémů, a to jak mezi kolegy v práci, tak i mezi přáteli. V určitých momentech je mohou vaše přímé slovní střely zraňovat, ale nakonec pochopí, že to nemyslíte špatně. Buďte více taktní.

Nejlepší den: 3. 7.

Nejhorší den: 2. 7.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Případné změny v práci a větší nasazení vás začne nutit přemýšlet o věcech i z jiné stránky. Najednou si uvědomíte, že nejste nezničitelní a že váš organismus zasluhuje i péči. Ne z pozice řešení problému, ale z pozice prevence. Dopřejte svému tělu relax.

Nejlepší den: 30. 6.

Nejhorší den: 1. 7.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Přecházíte do období, kdy se cítíte daleko energičtější. Máte elán, chuť tvořit a také vyvstává ochota trochu riskovat. Nejlépe uplatníte tento svůj potenciál v nějakém sportu či rekreační činnosti, přizpůsobte tomu své volné chvíle. Máte šanci potkat i někoho milého.

Nejlepší den: 1. 7.

Nejhorší den: 27. 6.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

V těchto dnech pro vás bude prioritou váš soukromý život, především emocionální vazby na vlastní rodinu. Všichni vám budou nějak bližší a budete mít pochopení pro jejich potřeby. Myšlenky zaměstnáte úvahami o lepším bydlení, není vyloučeno ani téma možného stěhování.

Nejlepší den: 2. 7.

Nejhorší den: 29. 6.

Zdroj: E.M.A. Europe