Beran

21. 3. – 20. 4.

Jste-li opomíjení v lásce, snažte se získat obdiv u partnera tím, že se pokusíte o větší duševní splynutí. V uplynulých dnech jste na něho mohli totiž působit poněkud povrchně, jako by vaše myšlenky a city byly na míle daleko, nicméně stále očekává váš obrat k lepšímu.

Nejlepší den: 15. 6.

Nejhorší den: 16. 6.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Protějšek vás může vlivem úterního úplňku ve Střelci zkoušet z věrnosti a vy nechápete, proč se chová způsobem, kterému nerozumíte. Brzy však vyjde najevo, že má vaše zlatíčko každý svůj krok promyšlený tři tahy dopředu. Co se týče financí, investujte do různých pojištění.

Nejlepší den: 13. 6.

Nejhorší den: 19. 6.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Pokud v těchto dnech hledáte na někom chybu a jste přísní na své spolupracovníky, všímejte si i kritiky vůči své osobě. Zjistíte, že to s vámi také není to pravé ořechové. Své představy plánů v zaměstnání prodebatujte se svým dobrým kamarádem či kamarádkou.

Nejlepší den: 18. 6.

Nejhorší den: 77. 6.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Máte zelenou pro romantické vztahy a Slunce v kvadratuře s Neptunem přeje zábavě. Pokud jste zadaní, má váš protějšek tendenci najít pochopení pro vaši potřebu odreagovat se, takže si udělejte odpočinkové dny. Sami uznáte, že na vás doléhá pracovní přetížení a stres.

Nejlepší den: 14. 6.

Nejhorší den: 15. 6.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Procházíte velmi příznivou dobou, tudíž se nebojte ukázat svou dravou stránku, protože máte možnosti dostat se kariérně na výsluní. Kromě toho zvládáte zábavu i milostný život, ve kterém může dojít k ještě většímu prohloubení a sladění se na tu nejuspokojivější notu.

Nejlepší den: 13. 6.

Nejhorší den: 18. 6.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V poslední době jste rodinu považovali za samozřejmost, proto se svým nejbližším nyní věnujte na maximum. Uzrála i chvíle pro otevřené vyjádření citů, což obvykle nemáte ve zvyku a tím pádem může váš protějšek tak trošku strádat. Milé Panny, směle do toho, neprohloupíte!

Nejlepší den: 19. 6.

Nejhorší den: 17. 6.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Vlivem úplňku ve Střelci jsou před vámi vynikající dny pro nové úkoly, které potřebují trpělivost, a pokud si vymyslíte i nějakou nesmyslnost, podaří se vám ji uskutečnit. Jste v oblasti práce opravdu aktivní, což přinese své plody, pozor jen na možné závistivce.

Nejlepší den: 16. 6.

Nejhorší den: 18. 6.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Vyhraďte čas svému partnerovi, ale nezapomínejte také na kulturní, zkrášlovací a společenské záležitosti. V těchto dnech máte rovněž šanci na udobření se s některými starými známými, se kterými jste se v minulosti nepohodli. V rodinných záležitostech vám hvězdy přejí.

Nejlepší den: 14. 6.

Nejhorší den: 13. 6.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Můžete najít způsob, jak se obrnit proti aroganci určité osoby ze zaměstnání. Máte totiž podporu Marsu v Beranu, který vám dává velkou energii a schopnost prosadit sebe a své názory i navzdory dominantnosti druhých. V lásce se však snažte být více zdrženliví a tajemní.

Nejlepší den: 17. 6.

Nejhorší den: 13. 6.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V zaměstnání se vám daří najít kompromis mezi vaším názorem a představou nadřízených. Choďte maximálně mezi lidi, protože je vhodný čas na společenské styky, které vám mohou nabídnout zajímavé příležitosti. V rodině však pozor na napětí plynoucí z neochoty svěřovat se!

Nejlepší den: 18. 6.

Nejhorší den: 19. 6.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

V práci se vám v červnu daří a máte šanci dostat se do vedoucích pozic, také je dobrá příležitost zabývat se obchodováním. Dejte si ale pozor na ukvapené a nesoustředěné jednání a raději vsaďte na spolupráci s někým, kdo vás povede k diplomacii. V lásce čekejte překvapení.

Nejlepší den: 15. 6.

Nejhorší den: 16. 6.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Slunce v kvadratuře s Neptunem vás v myšlenkách vrací k situacím, které jste v minulosti prožili se svým protějškem a zanechaly ve vás nečekaně hřejivý dojem. Neváhejte a udělejte všechno pro to, abyste si dané okamžiky zopakovali. Pro začátek ho překvapte malým dárečkem.

Nejlepší den: 19. 6.

Nejhorší den: 14. 6.

ZDROJ: Zdroj: E.M.A. Europe