Beran

21. 3. – 20. 4.

Je před vámi čas touhy po zábavách a užívání si nejrůznějších radovánek, nicméně troška střídmosti je vždy namístě. Nabídnou se vám zajímavé a překvapující možnosti v lásce, otevřete se novým kontaktům a bezprostřednosti. Buďte sami sebou a potěší vás nečekaná odezva.

Nejlepší den: 10. 6.

Nejhorší den: 9. 6.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Odbourejte začátkem června slovo spěch a radši se odreagujte vyjížďkou na kole po okolní krajině. Pokud chcete předejít psychické únavě a špatné náladě, vyhýbejte se lidem, kteří si na něco neustále stěžují. Svými nashromážděnými negativy vám způsobují úbytek energie.

Nejlepší den: 6. 6.

Nejhorší den: 11. 6.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Končí čas, kdy se ve vaší dušičce vynořovalo střídavé pnutí s neklidem, protože všechno nešlo stihnout. Mars v Beranu zapříčiní vaši zvýšenou potřebu v péči o sebe a zatoužíte vylepšit svůj zevnějšek. Nákup oblečení a nový účes bude to pravé, co oživí a zvýrazní váš vzhled.

Nejlepší den: 8. 6.

Nejhorší den: 7. 6.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V následujícím období bude ještě doznívat melancholie a určitá nespokojenost. Kolísavá nálada může způsobit touhu utíkat od reality, takže se zvýší tendence např. k nestřídmosti v alkoholu. Snažte se tomuto vyhnout, raději se zaměřte na nějaký druh kutilské činnosti.

Nejlepší den: 9. 6.

Nejhorší den: 12. 6.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Vaše kvality vystoupí do popředí a především v pracovní oblasti získáte možnost uznání. Nebojte se ukázat své novátorské myšlenky, odradit vás nesmí ani nesouhlas některého z přátel. Ke spolupráci si vybírejte spolehlivé lidi a koncem týdne se zabývejte svými koníčky.

Nejlepší den: 7. 6.

Nejhorší den: 6. 6.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Nadšení a elán mohou opadnout skrze nedůvěřivost ve zdárný výsledek. Budete se cítit jisti jen tam, kde můžete naplno předvést svůj rozum a smýšlení. Naplánujte si cestu, kterou již nějakou dobu odkládáte, a přiberte svého miláčka. Hodně komunikujte, prospěje vám to.

Nejlepší den: 11. 6.

Nejhorší den: 10. 6.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Začne vás lákat kultura a větší společenské vyžití, chopte se tedy příležitosti, která se vám nabídne. Můžete potkat někoho, koho budete hodně obdivovat a kdo ve vás vzbudí trvalý zájem. Celkovou harmonii mohou v těchto dnech narušit spory a vážné debaty se sourozenci.

Nejlepší den: 11. 6.

Nejhorší den: 9. 6.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Svému miláčkovidáváte pořádně zabrat. Rozhazujete úsměvyna všechny strany a vesele koketujete s cizími protějšky. Vašeotevřenost a příjemné jednánína opačné pohlaví působí jakomagnet. Zjistíte, že jste pro někohoblízkého nedosažitelným idolem.

Nejlepší den: 6. 6.

Nejhorší den: 8. 6.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Nepodceňujte kontakt s přírodou, v tomto období pro vás může být obzvláště blahodárný. Naplánujte s rodinou zajímavý výlet, vaši nejbližší s vámi rádi podniknou jakoukoliv výpravu. Ať je to k rybníku, do lesa či na hrad, oddejte se uvolňující odpočinkové atmosféře.

Nejlepší den: 10. 6.

Nejhorší den: 11. 6.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Složitosti se budou vyjasňovat a dočkáte se většího pocitu klidu. Více času a zájmu soustředíte na své záliby. Věnujte péči také domácím mazlíčkům a zaměřte se na detaily kolem nich, které vám poslední dobou unikaly. Pozornost se vám vyplatí a odrazí se na vaší pohodě.

Nejlepší den: 8. 6.

Nejhorší den: 12. 6.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Touha svobodně se vyjádřit nabývá na síle, buďte kreativní a použijte svého přirozeného výrazu. Originálním a nenápadným způsobem dokážete ovlivnit lidi kolem sebe a ti, aniž by si to uvědomili, budou naladěni na vaši notu. Číhá na vás také hezký romantický zážitek.

Nejlepší den: 9. 6.

Nejhorší den: 7. 6.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Přemíra vaší fantazie bude směřovat k deformování reality a může se neblaze odrazit na vašich vztazích. V lásce tak pocítíte momenty zklamání, protože se váš protějšek nechová podle vysněného ideálu. Zkuste brát věci tak, jak jsou, a nenarušujte si atmosféru kolem sebe.

Nejlepší den: 11. 6.

Nejhorší den: 6. 6.

Zdroj: E.M.A. Europe