Beran

21. 3. – 20. 4.

Nyní je pro vás vhodná činnost, která je co nejvíce tvůrčí. Vymýšlejte aktivity pro sebe i pro členy rodiny, hlavně pro děti. V práci se nepřepínejte, protože Slunce v konjunkci s Merkurem vám z hlediska pracovní stránky příliš nepřeje. Výjimkou jsou castingy a pracovní pohovory.

Nejlepší den: 23. 9.

Nejhorší den: 22. 9.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Nastává zlepšení schopnosti pracovat, a také na některé z vás čekají příjemná překvapení v obchodování se zahraničím. V lásce jste miláčkem bohů. Novoluní ve Vahách vám zajišťuje věrnost a pevnost vztahů, takže není důvod k žárlivým scénám. Vytvořte si pevný denní řád!

Nejlepší den: 25. 9.

Nejhorší den: 20. 9.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Nastal vhodný čas pro náročné pracovní úkoly, avšak nečekejte okamžité výsledky. Vlivem Venuše v Panně se vám nedaří příliš v lásce. Snažte se věnovat spíše svým nejvyšším cílům, i když se vám může stát, že vám někdo vyčte přílišnou dominantnost a nemístné kariérní úsilí.

Nejlepší den: 19. 9.

Nejhorší den: 21. 9.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Prosazování vám jde výborně a daří se vám také s partnerem, který je více přizpůsobivý. Cítíte se spokojeni, protože se rodina podílí na realizování vašich myšlenek. Osoba, která vám byla protivná, vám nyní poskytne mnoho cenných zkušeností, takže na ni změníte názor.

Nejlepší den: 22. 9.

Nejhorší den: 24. 9.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Máte mnoho příležitostí v oblasti výchovy dětí. Povinnosti nechte běžet a věnujte se koníčkům a oddávání se příjemné zábavě. Luna nepřeje lásce a umožňuje spíše koketování, které jen dráždí. Slunce, které přechází do Vah, vás pak nalaďuje spíše na vaše rodiče a děti.

Nejlepší den: 20. 9.

Nejhorší den: 21. 9.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Venuše ve vašem znamení vám může pomoci se lépe seznamovat. Nezadané Panny mají šanci potkat pravý protějšek. Je zde příležitost romantického a zároveň rozumného partnerského spojení. Naplánujte si setkání s lidmi či s jedním člověkem, kterého máte hodně v oblibě.

Nejlepší den: 24. 9.

Nejhorší den: 23. 9.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Potýkáte se s potížemi, které pro vás mohou být nezvyklé. Jedná se o tendenci být pasivní a příliš necestovat. Může se objevit nutnost vysedávání doma s rodinou. V zaměstnání se nudíte a rozptylující legrace s kolegy je ta tam. Vaše snaha o vtip se může obrátit proti vám.

Nejlepší den: 21. 9.

Nejhorší den: 19. 9.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Novoluní ve Vahách umožňuje pocit znovuzrození nových situací. Dostáváte lásku od členů rodiny a v práci o vás pečují kolegové. Žádáte také péči od svého protějšku, avšak opatrně, abyste své nároky nepřeháněli a tím svého partnera nevyčerpali. Relaxem je společný výlet.

Nejlepší den: 23. 9.

Nejhorší den: 25. 9.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Slunce v konjunkci s Merkurem, které na vás v tomto týdnu působí, vás podporuje projevit se prakticky a střízlivě. Partnerství získávají na věrnosti a utužují se. Po stránce finanční se vám daří, pozor jen na unáhlené reakce. Neriskujte v investicích, neboť by došlo ke ztrátě!

Nejlepší den: 19. 9.

Nejhorší den: 20. 9.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V nastávajících dnech budete mít zvýšenou tendenci vyvíjet aktivitu, která souvisí především se zdravím a službou. V této době je tedy dobré věnovat se svému zdravotnímu stavu nebo pečovat o zdraví blízké osoby, která, jak brzy zjistíte, to bude opravdu potřebovat.

Nejlepší den: 25. 9.

Nejhorší den: 22. 9.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Slunce tento týden opouští své postavení ve znamení Panny, neznamená to však nic dramatického. Při prosazování ale vsaďte na umírněnost. Volte kontakt se členy rodiny, takže odložte dlouhé cesty a snažte se být spíše domácími typy. Dobrovolně udělejte domácí povinnosti.

Nejlepší den: 22. 9.

Nejhorší den: 21. 9.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Sršíte sice množstvím nápadů, ale v partnerském vztahu může vzniknout finanční spor, který oslabí hezkou vzájemnou atmosféru. V tomto týdnu jste taktéž průbojnější a sebevědomí, takže možné neshody s protějškem se mohou týkat i vaší momentální chybějící skromnosti.

Nejlepší den: 20. 9.

Nejhorší den: 24. 9.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články