Beran

21. 3. – 20. 4.

Toužíte po dokonalé lásce, ale dávejte pozor, abyste si díky Venuši v opozici Pluta nestavěli na příliš vysokých ideálech. Nezapomeňte, že ani partner není bez vady, a smiřte se s určitými problémy. V práci si udělejte pauzu a raději si zařiďte procházku v přírodě o samotě.

Nejlepší den: 11. 8.

Nejhorší den: 13. 8.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Radujte se z přízně partnera, který je na vás hrdý, ale rozhodně ve vztahu nezkoušejte experimentovat. Dbejte teď ve vztahu trochu více o materiální záležitosti a zabezpečení potomstva. Pokud se vyskytnou nějaké potíže s financemi, nebojte se říct o pomoc své rodině.

Nejlepší den: 14. 8.

Nejhorší den: 19. 8.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Vlivem Úplňku ve Vodnáři máte různé představy o svém životě, raději si je ale nechte pro sebe. Přesto si ujasněte, jaké informace svěříte svým blízkým, kteří mohou dorážet na vaše podezřelé mlčení. V práci se vám vše vytříbí v hlavě. Je skvělá doba na ujasnění pracovních postupů.

Nejlepší den: 12. 8.

Nejhorší den: 10. 8.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Bojíte se riskovat,- ale jestliže vám stojí po boku odvážný kamarád či spolupracovník, získáváte větší jistotu. Váš výkon v práci se vám totiž zdá málo efektivní, i když hodně pracujete. V lásce hledejte někoho, kdo vás tak trochu ochrání před vnějším světem.

Nejlepší den: 8. 8.

Nejhorší den: 14. 8.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Mohou na vás doléhat méně příznivé dny retrográdních planet. Toto období je dobré pro uvědomění si příčiny, proč jste nebyli poslední dobou schopni vstřícně a prospěšně mluvit s některými lidmi. V zaměstnání uděláte nejlépe, když si vezmete alespoň kratší volno.

Nejlepší den: 10. 8.

Nejhorší den: 11. 8.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Venuše v opozici Pluta vám hrozí přepracování, tudíž se nezabývejte malichernostmi nebo domácími pracemi, které teď nejsou nutné. Co se týče lásky, zaznamenáte změnu v partnerském ovzduší, stav se začne zlepšovat, pokud v životě začnete vidět více romantiky. Snažte se!

Nejlepší den: 13. 8.

Nejhorší den: 12. 8.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Očekávejte více praktických povinností. V práci se vám bude dařit, pokud jste administrativní typ, naopak v lásce vám nesvítá na ideální období pro vztahy. Raději se obrňte trpělivostí a snažte se být shovívaví k lidem, které máte rádi. Čas je dobrý pro vaše koníčky.

Nejlepší den: 9. 8.

Nejhorší den: 14. 8.

Štír

24. 10. – 22. 11.

V těchto dnech byste měli být v dobré pozici, kdy vás práce bude bavit a také se budete více věnovat koníčkům, zejména zvířatům a rostlinám. Do vašeho vztahu se vrátí láska, budete si s partnerem blízcí. Taky nastal dobrý čas na nejrůznější vynálezy a zlepšováky.

Nejlepší den: 11. 8.

Nejhorší den: 8. 8.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Věnujte se lásce a všemu, co souvisí s estetikou a tvořivostí, pokud byste měli přece jen pocit, že se vaše snahy brzdí, buďte trpěliví. Jste příliš horkokrevní a expanzivní, protože vás žene síla ohně vašeho znamení, nicméně se kroťte, hlavně co se požitkářství týče.

Nejlepší den: 12. 8.

Nejhorší den: 10. 8.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Venuše vstupuje ve čtvrtek do znamení Lva a vy máte velmi příznivé období pro volnočasové radovánky. Buďte si jisti, že svět se nezboří, když nyní nepojedete v práci na plný plyn. Naplánujte příjemné aktivity- ve dvou, kdy se s protějškem oddáte bezstarostnému odreagování se.

Nejlepší den: 14. 8.

Nejhorší den: 9. 8.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

V zaměstnání jste vlivem pátečního Úplňku více nespokojeni a chováte se možná až arogantně. Zejména muži se mohou cítit až příliš sebevědomě, protože nesnesou konkurenci. Naopak vhodný čas máte pro- milostné záležitosti, jen pozor, abyste po svém zlatíčku nežádali příliš.

Nejlepší den: 10. 8.

Nejhorší den: 14. 8.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Pokud zjišťujete, že se vám staví do cesty překážky v různých oblastech vašeho života, nezbývá teď nic než se s tím smířit. Nebude to ale trvat dlouho, takže tuto dobu překleňte rozvíjením dlouhodobých vztahů, kde je vám více přáno. Věnujte se poklidným koníčkům a rodině.

Nejlepší den: 9. 8.

Nejhorší den: 8. 8.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články