Beran

21. 3. – 20. 4.

Najděte si v úplňkovém týdnu čas pro relaxaci a pokuste se méně věnovat práci, důležité pracovní výzvy nechte uležet. Zaměřte se teď na sebe a své nejbližší a můžete očekávat krásné vztahy v rodině. Svému protějšku se věnujte hezky naplno, jen pozor na zbytečnou podezíravost.

Nejlepší den: 10. 9.

Nejhorší den: 8. 9.

Býk

21. 4. – 21. 5.

I když vám nezbývá mnoho času na rodinu, zkuste se přece jen aspoň trochu věnovat svým nejbližším a nevyhýbejte se rodinným oslavám. Jste málo komunikativní a nedumáte ani nad vztahem, pozor však v těchto dnech na drobné hádky, partner by vás nemusel pochopit dobře.

Nejlepší den: 5. 9.

Nejhorší den: 6. 9.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Milí Blíženci, do 10. září je vhodné se věnovat práci, která je méně zisková. Hledejte motivaci v jiných hodnotách nežli v penězích. Slunce ve znamení Panny vám ukazuje spíše nutnost výdajů, často do rodiny, dětí, starých rodičů nebo jiných přestárlých příbuzných.

Nejlepší den: 11. 9.

Nejhorší den: 7. 9.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Venuše se v pondělí přesouvá do znamení Panny. Vaše hříšné představy by se mohly nyní zrealizovat, mohou se vám však vymknout z rukou. Sex se nepozorovaně stává ústředním motivem vašeho života, což není pro vás úplně to nejlepší. Zkuste se dívat hlouběji do povah lidí.

Nejlepší den: 6. 9.

Nejhorší den: 9. 9.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Milí Lvi, v oblasti lásky se vám vlivem úplňku v Rybách vrací vřelost, jste spokojeni a příjemně společenští. Hlídejte si však finance a pozor na přílišnou důvěřivost k lidem, kteří se vás snaží k něčemu přemluvit. Většina z vás je psychologicky „zdatná“ a víte, jak reagovat.

Nejlepší den: 9. 9.

Nejhorší den: 11. 9.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Velká gesta se od vás nedají očekávat, jste uzavření a málomluvní, ale je na vás spolehnutí. Zlepšete svou komunikaci s okolím a nebojte se říct si o pomoc, jestliže ji potřebujete. Co se týče financí, nastala vhodná doba pro vaše investice, udělejte si podrobný plán.

Nejlepší den: 7. 9.

Nejhorší den: 8. 9.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V práci je nutné budovat si pracovní pozici. I když budete přetíženi, věřte, že to přejde. Svému oboru se věnujte, ale dejte si pozor, abyste neměli sklon chtít větší ohodnocení, než si zasloužíte. Vaše schopnosti se nyní důkladně prověřují a odměna bude spravedlivá.

Nejlepší den: 11. 9.

Nejhorší den: 5. 9.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Věnujte se osobnímu vzdělávání a vzdělávání potomků, máte schopnost pronikat do hloubky věcí. V práci můžete být nepozorní, ale vaše výkony překvapí i vás samé. V oblasti citů jste teď trochu idealisté, vaše partnerství je sice láskyplné, ale připadá vám bez jiskry.

Nejlepší den: 10. 9.

Nejhorší den: 9. 9.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Zaměřte se na své zaměstnání a poproste třeba tchyni, aby vám pomohla v domácnosti. V tomto úplňkovém týdnu máte vhodné konstelace pro sebeprosazení. Chcete-li udělat nějakou změnu například v účesu nebo v uspořádání domova, neváhejte!

Nejlepší den: 5. 9.

Nejhorší den: 6. 9.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Venuše vstupuje do Panny a vy, kteří jste nezadaní, máte ideální čas pro navazování vztahů, i když jste velmi obezřetní ohledně budoucí věrnosti svého vytipovaného protějšku. Snažíte se také uspořádat své finance a nenecháte si do toho od nikoho mluvit.

Nejlepší den: 8. 9.

Nejhorší den: 10. 9.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Rekapitulujete minulé týdny a jste se sebou spokojeni. Vaše upřímnost je pro někoho zarážející, pro jiného obdivuhodná. Také se přistihujete, že vás začíná těšit práce, která vyžaduje náročnější přípravu, prostě nejste vhodnými kandidáty pro stereotyp. Jen tak dále!

Nejlepší den: 6. 9.

Nejhorší den: 7. 9.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Úplněk v Rybách přináší vhodnou dobu pro tvůrčí aktivity, setkávání se s přáteli a zkrášlovací procedury. I když se mohou vyskytnout nepříjemnosti, pokud si naplánujete něco zásadního, bude se vám dařit. Váš protějšek je pro vás životní kotvou, což vám prokáže svou podporou.

Nejlepší den: 10. 9.

Nejhorší den: 11. 9.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články