Beran

21. 3. – 20. 4.

Vaše vztahy získají v tomto týdnu stabilitu a s protějškem naleznete větší smysl v pomoci jeden druhému. Pozor však na možnost malého „pozlobení“ od Venuše, které se projeví v konfliktu s někým starším. Hledáte-li novou práci, čeká vás plno zajímavých nabídek.

Nejlepší den: 5. 10.

Nejhorší den: 3. 10.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Pociťujete oslabení schopnosti pracovat. Úplněk v Beranu radí odvrátit pozornost k rodině a partnerovi a zařídit se s ním do budoucna. Vše, co děláte, chcete sdílet a dlouze rozebírat. Jestliže jste rodinný typ, procházíte v této době šťastným obdobím, užijte si ho naplno.

Nejlepší den: 4. 10.

Nejhorší den: 6. 10.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Planeta Merkur vám může do života poslat jistého člověka z minulosti, který bude mít význam především v oblasti smluv nebo nějakého důležitého ujednání. Nepodceňte to! V rodině bude trochu dusno, neboť na ni v tomto týdnu moc času mít nebudete. Vynahraďte jim to!

Nejlepší den: 9. 10.

Nejhorší den: 7. 10.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Nejspíš k vám v těchto dnech dorazí uznání. Vaši nadřízení ocení, že jste pochopili své směřování a jsou spokojeni, tudíž je velmi pravděpodobné, že vás nemine odměna. Konečně sklízíte plody své práce, vychutnávejte plnými doušky období, kdy vám hvězdy tolik přejí!

Nejlepší den: 8. 10.

Nejhorší den: 5. 10.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Úplněk v Beranu na vás bude působit v oblastech cestování, komunikace a učení. Zaměřte se na nové informace a kontakty, na které jste předtím neměli čas nebo tu správnou náladu. Pokud vás někdo z přátel požádá o radu, neodmítejte! Pokud bude potřeba, pomůže zase on.

Nejlepší den: 3. 10

Nejhorší den: 5. 10.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Milé Panny, očekávejte zkoušku karmy, která bude mít vliv na váš osud. Tato zkouška se bude týkat vašeho majetku, materiálních hodnot či financí. Vašemu znamení přinese v těchto dnech planeta Merkur důležitou zprávu, ovšem zda bude kladná, či záporná, o tom hvězdy mlčí.

Nejlepší den: 6. 10.

Nejhorší den: 7. 10.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Úplněk ve znamení Berana signalizuje nové události v lásce, přičemž naznačuje, že je dobré odolat pokušení. Vypadá to, jako byste zvedli oponu před dalším jednáním a zajímavé situace na sebe nenechají čekat. Vy, kteří jste zadaní, se obrňte zvýšeným sebeovládáním!

Nejlepší den: 4. 10

Nejhorší den: 9. 10.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Měli byste se v prvním říjnovém týdnu více soustředit na svůj zdravotní stav, věnovat se zdravému stravování a odstraňovat své zlozvyky a různé závislosti. Také můžete čekat změny například u svých pracovních kolegů, protože právě ti budou ovlivněni vaším chováním.

Nejlepší den: 5. 10

Nejhorší den: 7. 10.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

V práci jste intelektuální a mělo by se vám nyní podařit vymyslet hodně chytrých projektů. Obecně pro ně potřebujete ještě tým dalších lidí, kteří s realizací pomohou. Avšak to nic nemění na tom, že impulz a konkrétní vize činnosti vychází od vás. V rodině panuje idyla.

Nejlepší den: 3. 10.

Nejhorší den: 5. 10.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V pracovních aktivitách, ale i v oblastech osobního růstu budou hvězdy dělat určitou neplechu a žádat plné soustředění. Srovnejte si to, co od života očekáváte a kam jdete. Zamyslete se nad tím, co si skutečně přejete. Pokud budete mít volný víkend, vyrazte na výlet.

Nejlepší den: 8. 10.

Nejhorší den: 4. 10.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Tyto úplňkové dny budou ovlivňovat oblast vašich financí a majetku, který sdílíte s další osobou, tudíž bude zaktualizována sexualita i peníze. Váš protějšek vás může střídavě nadnášet a pak zase pouštět do propasti. Nenechte se vyvést z míry, vlnobití se brzy zklidní!

Nejlepší den: 7. 10.

Nejhorší den: 9. 10.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Začátkem měsíce budete postrkováni k řešení vztahů a nejrůznějších ujednání, patří sem i dohody či podpisy. Pokud za vámi přijde někdo se sebevíce lukrativní nabídkou, buďte opatrní a nejednejte ukvapeně, vše si nejprve ověřte. Držte se hesla: „Důvěřuj, ale prověřuj!“

Nejlepší den: 6. 10

Nejhorší den: 3. 10.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články