Beran

21. 3. – 20. 4.

Venuše v Panně je k vám přející a signalizuje, že končí milostná nepřízeň, která tu a tam kalila vaše vody. Měli byste se cítit přitažliví a milovaní, dejte ale pozor, abyste při komunikaci s partnerem nemluvili o sobě víc, než je žádoucí. Čeká vás i nevšední pracovní přízeň.

Nejlepší den: 15. 9.

Nejhorší den: 16. 9.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Jedná se o ideální čas pro společenské akce, mimo to je i namístě, abyste se věnovali svým koníčkům. Pokud patří mezi vaše vášně i nakupování, klidně se mu plně oddejte. Namísto praktických věcí však věnujte pozornost sami sobě a předmětům, které vám udělají radost.

Nejlepší den: 18. 9.

Nejhorší den: 13. 9.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

V těchto dnech své mozkové závity příliš nepřetěžujte a nepouštějte se do náročných intelektuálních úkolů ani do vzdělávacích seminářů. Vaše vládnoucí planeta Merkur vás teď totiž nijak zvláště oslnivě nepodporuje, tudíž vaše jednání nemusí přinášet ten pravý efekt.

Nejlepší den: 17. 9.

Nejhorší den: 12. 9.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V září nastává vhodný čas pro posezení s přáteli, protože vaše vřelost a vtipnost z vás dělá toho nejbáječnějšího společníka. Přesto však nezapomínejte na svou profesi a zbystřete pozornost vůči člověku, který je pro vás významný. Jeho zaujetí vaším nadšením bude přínosem.

Nejlepší den: 13. 9.

Nejhorší den: 14. 9.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Hledejte za každou cenu způsob, jak smysluplně vybít svou energii, v těchto dnech bude totiž k nevyčerpání. Kreativní činnost by mohla být tím správným tipem, inspirace a touha se předvádět vám přinesou ovoce. Co se týče vašich známých, svými činy u nich určitě zabodujete.

Nejlepší den: 16. 9.

Nejhorší den: 17. 9.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Potřebujete nabrat sílu a sebejistotu, že všechno zvládnete, poněvadž jste stále v jednom kole. Navzdory tomu, že máte hezky zařízený byt a cítíte se v něm dobře, může vám i na tomto poli docházet dech. Na vině je nespokojenost v soužití a obava, že vás partner opustí.

Nejlepší den: 12. 9.

Nejhorší den: 14. 9.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V oblasti kariéry se najdou někteří jedinci, kteří vám budou po očku závidět váš úspěšný posun. Pokud jste v minulém období ve svých krocích většinou váhali, jste nyní nezvykle rozhodní a průbojní. Slunce je v opozici s Neptunem, tak hlavně dokončete důležité finanční tahy!

Nejlepší den: 17. 9.

Nejhorší den: 15. 9.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Vaše píle, poctivost a především zodpovědný přístup se v polovině září dočkají své odměny. Získáte úctu nadřízených, padnou i slůvka pochvaly, což vás příjemně nabije do dalších dnů. Také vaši zákazníci vás budou chtít lépe ohodnotit. Vychutnejte si svůj zasloužený úspěch!

Nejlepší den: 15. 9.

Nejhorší den: 18. 9.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Štěstěna se na vás usmívá a prokládá vaše dny radostí. Neváhejte a užívejte si plnými doušky darů, které vám dává laskavá, přející Venuše. Tímto týdnem vám totiž začíná období pro emoční a milostné záležitosti, takže se mnozí nevyhnete silné náklonnosti a zamilování.

Nejlepší den: 14. 9.

Nejhorší den: 13. 9.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Procházíte obdobím, kdy vám energický Mars v Blížencích příliš nepřeje, nicméně nic dramatického z toho neplyne. Váš protějšek má sice tendenci ve vás vzbuzovat podrážděnost, viset na vás a být méně samostatný, ale chce to trpělivost a klidné nervy a vše bude zase v pořádku.

Nejlepší den: 18. 9.

Nejhorší den: 17. 9.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Jsou před vámi dny varující před přepínáním a vystavováním se riskantním situacím, proto zapomeňte na veškerý adrenalin. Tím pravým, na co se máte teď zaměřit, je sebekontrola! Případné konfliktní události vnímejte tedy jako zkoušky, ve kterých musíte udržet nervy na uzdě.

Nejlepší den: 17. 9.

Nejhorší den: 12. 9.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Váš vládce Neptun, stejně tak jako většina planet, je retrográdní a jehozpětný chod není pro vás tím nejpříznivějším ukazatelem. Je vám ztíženo uskutečňování konkrétních činů, takže často můžete narazit na situaci, kdy se chcete k něčemu vyjádřit či prosadit a ono se to nedaří.

Nejlepší den: 13. 9.

Nejhorší den: 16. 9.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články